Siapa sangka barang biasa-biasa pun boleh hasilkan USD

Siapa sangka barang biasa-biasa pun boleh hasilkan USD

Siapa sangka barang biasa-biasa pun boleh hasilkan USD Terkejut memang terkejut barang-barang yang biasa tengok, biasa nampak namun boleh jana pendapatan. Dalam USD tu. Duit United Kingdom GBP pun boleh dapat. Duduk di Malaysia je tapi boleh laku barang-barang ni di...
Pening kepala orang lain jual murah di eBay?

Pening kepala orang lain jual murah di eBay?

Pening kepala orang lain jual murah di eBay? Terpanggil nak komen post sahabat kita berkaitan seller jual murah di eBay. Di eBay, jual mahal pun ada pembeli, jual murah pun ada org beli. Sebab market eBay ni luas. Jika seller yang jual murah dapat untung bawah RM 10...
Macam mana nak takluki jualan di eBay

Macam mana nak takluki jualan di eBay

Macam mana nak takluki jualan di eBay Kalau perasan semasa buat kajian di eBay akan jumpa penjual yang jual produk yang unik. Produk ni tiada di pasaran dan tiada supplier yang menjualnya. Hanya penjual ni sahaja yang jual. Sudah tentu penjual lama yang berpengalaman....
Idea pusingan modal eBay Bahagian 2

Idea pusingan modal eBay Bahagian 2

Idea pusingan modal eBay Bahagian 2 Pening kepala fikir nak buat modal pusingan di eBay 21 hari. Tak semua orang ada modal yang besar. Kalau modal tak besar boleh cuba cara ini. Seleoknya biar ada jualan dulu. Biar nampak jalan dan sinar dulu. Ye lah, nanti orang yang...