Testing untuk Arfah

Kenapa listing eBay tak muncul ataupun tak nampak?

Kenapa listing eBay tak muncul ataupun tak nampak? Sudah buat listing di eBay tetapi tidak muncul listing itu di eBay. Apabila klik ke view item for sales tidak keluar paparan barang sudah disenaraikan di eBay. Ataupun apabila buat kajian dan intip jualan penjual...
Apa beza antara view dan watchers di eBay?

Apa beza antara view dan watchers di eBay?

Apa beza antara view dan watchers di eBay? Penjual baru di eBay biasanya keliru antara view dan watchers. Apa itu view? Apa itu watchers di eBay? View Orang yang tengok listing eBay anda. Mereka mungkin tengok sekali sahaja.  Watchers Menunjukkan ada orang ataupun...
Siapa sangka barang biasa-biasa pun boleh hasilkan USD

Siapa sangka barang biasa-biasa pun boleh hasilkan USD

Siapa sangka barang biasa-biasa pun boleh hasilkan USD Terkejut memang terkejut barang-barang yang biasa tengok, biasa nampak namun boleh jana pendapatan. Dalam USD tu. Duit United Kingdom GBP pun boleh dapat. Duduk di Malaysia je tapi boleh laku barang-barang ni di...
Platfrom Bonanza alternatif bagi penjual eBay

Platfrom Bonanza alternatif bagi penjual eBay

Platfrom Bonanza alternatif bagi penjual eBay Dah buat banyak listing eBay? Apa kata cuba masuk ke platfrom Bonanza pula. Ianya percuma. Tiada bayaran yang dikenakan untuk mula menjual. Listing yang banyak di eBay itu boleh di eksport ke platform Bonanza. Perlu daftar...