Siapa sangka barang biasa-biasa pun boleh hasilkan USD

Siapa sangka barang biasa-biasa pun boleh hasilkan USD

Siapa sangka barang biasa-biasa pun boleh hasilkan USD Terkejut memang terkejut barang-barang yang biasa tengok, biasa nampak namun boleh jana pendapatan. Dalam USD tu. Duit United Kingdom GBP pun boleh dapat. Duduk di Malaysia je tapi boleh laku barang-barang ni di...
Cara nak dapatkan order melalui send offer

Cara nak dapatkan order melalui send offer

Cara nak dapatkan order melalui send offer Perasan tak ada pilihan send offers apabila buka seller hub? Ianya ada di bahagian task. Biasanya penjual eBay gunakan ini bila jualan sendu ataupun jualan tidak memberangsangkan pada hari ataupun minggu itu. Gambar dibawah...
Jualan tisu tandas terjual tidak masuk akal di eBay

Jualan tisu tandas terjual tidak masuk akal di eBay

Koronavirus menyebabkan jualan tisu tandas laris terjual di banyak negara. Jualan panik tisu tandas berlaku seperti di Singapura, United Kingdom dan Australia.  Banyak pasar raya habis terjual. Yang berebut untuk dapatkan tisu tandas pun ramai. Menurut Bussines...
Barang Allahyarham Tan Sri P. Ramlee yang laku di eBay

Barang Allahyarham Tan Sri P. Ramlee yang laku di eBay

Barang lama ataupun nama glamour nya barang vintage memang ada permintaan. Apa yang dimaksudkan dengan barang vintage adalah barang yang lebih dari 20 tahun. Ini bermakna barang dari tahun 2000 kebawah sudah masuk dalam kategori vintage. Salah satu contoh barang...