Take a fresh look at your lifestyle.

mallu sex wet lesbo love tunnel.
porno deutsch
sex videos sexy babe are entertaining several dicks simultaneously.

9 barang laku di eBay yang boleh anda ambil idea

Anda yang sedang buat listing di eBay mesti tengah pening nak listing barang apa. Walaupun banyak barang yang berpontensi laku di eBay tapi bila nak buat listing mesti cari barang yang terbaik.

Penjual eBay dalam contoh barang laku di eBay ini menggunakan khidmat penghantaran pos biasa. Dimana ianya mengambil masa 2 hingga 4 minggu untuk sampai kepada pembeli.

Jom lihat kami kongsikan barang-barang yang laku di eBay dan mudah didapati di kedai berhampiran rumah anda.

1. Eclipse Chewy Mints

Barang Laku Di Ebay

Eclipse ni gula-gula mints yang mempunyai pelbagai jenis rasa yang dah laku dan terjual sebanyak 11 kali di eBay. Mudah didapati di mana-mana kedai atau nak lebih senang atau nak beli secara pukal boleh terus order di Shopee

2. Aloe Jelly Scrub

Jelly Scrub ni pun ada potensi untuk terjual di eBay. Mudah jual barang-barang yang kecik ni sebab kos penghantaran tidak terlalu tinggi.

Boleh gunakan perkhidmatan flexipack oleh Pos Malaysia.

Baca juga : Cara Hantar Barang Guna Flexipack International Ke Luar Negara

3. Fumakilla Jumbo Vape Mat

Barang Laku Di Ebay

Pelbagai jenis jenama ubat nyamuk yang masih laku terjual di eBay, antaranya Fumakilla. Sebanyak 69 kali sudah terjual di eBay. Sehingga kini masih menerima permintaan tinggi, yelah sebab nyamuk tidak pernah pupus.

Boleh dapatkan stok secara pukal di Shopee

4. Family Mat

Selain Fumakilla, jenama ubat nyamuk Family Mat ni juga turut laku di eBay. Sudah 40 kali terjual. Banyak juga tu.

Barang ini boleh dikatakan sentiasa laku sepanjang masa. Biasanya pembeli yang ramai dari USA dan Finland.

Jika diperhatikan ramai penjual yang jual tanpa kotak. Ianya bagi menjimatkan ruang dan kos sekiranya guna Felxipack International Pos Malaysia.

6. Plunger Presser Cookies

Barang Laku Di Ebay

Acuan kuih semperit atau tart nenas ni pun masih laku di eBay. Sebanyak 22 kali sudah terjual. Boleh dapatkan stok yang banyak di kedai-kedai buat kuih tapi selalunya habis juga.

Untuk lagi mudah order sahaja di Shopee, acuan jenis bentuk lain pun ada juga.

7. Sensodyne Toothbrush

Berus gigi Sensodyne ni pun boleh juga dijual di eBay. Barang yang ringan dan tidak berapa besar. Kalau nak buat penghantaran boleh guna Flexipack yang bersaiz (xs). Boleh dapatkan disini.

8.Dosfarm Mints Tangerine

Ni pun antara gula-gula yang ramai orang minat. Ada macam-macam perisa. Dekat eBay pun boleh laku gula-gula ni. Nak beli satu kotak terus pun boleh dekat Shopee.

9.Johnson’s Baby Travel Kit

Barang-barang jenama Johnson’s Baby ni juga boleh laku di eBay. Boleh juga jual dalam bentuk Travel Kit macam dalam gambar di atas. Kalau susah nak dapatkan dekat mana-mana kedai boleh cari dekat Shopee.

Khidmat Flexipack International beroperasi semula

Jika sebelum ini ramai yang pening tidak mahu guna khidmat penghantaran express, Pos Malaysia sudah aktifkan semula khidmat Flexipack International.

Jika tidak tahu cara gunakan boleh baca disini. Langkah demi langkah dengan kos yang terlibat serta kos tambahan ada diterangkan.

Tangkap layar di atas adalah salah seorang pengguna Panduan Export Mudah yang kongsikan pengalaman. Beliau kongsikan di group Facebook.

Tempoh masa pembeli terima barang ialah 2 minggu dari Malaysia. Perlu diingat kebiasaannya ianya mengambil masa 2 hingga 4 minggu.

Berapa untung penjual eBay ini

Untung barang ini tidak tinggi. Logik akal, jual barang harga rendah takkan nak untung tinggi. Ianya sesuai untuk mereka yang baru ingin mulakan ataupun mereka yang tiada idea untuk menjual apa di eBay.

Secara kasar dalam lingkungan RM15 hingga RM40 untung terjual satu barang.

Akhir kalam

Sebenarnya ada beribu barang sehari laku di eBay oleh penjual dari Malaysia. Bagi mereka yang sudah dapatkan Panduan Export Mudah akan tahu cara mudah dan percuma untuk cari barang yang laku di eBay.

Jika target pasaran anda jual barang murah, gunakan khidmat Flexipack International. Jika target pasaran anda barang yang mahal boleh gunakan khidmat DHL Express ataupun Fedex.

Jika tiada akaun kurier boleh gunakan khidmat BerkatPos.com. Ada barang laku di eBay, order di Shopee ke alamat pejabat BerkatPos dan kami akan hantar selepas pembayaran diterima.

kredit gambar eBay

Anda mungkin juga berminat
Tinggalkan pesanan

Alamat email anda tidak akan disiarkan.

laura megan aka jody broder aka kinga scoszic analized on couch.http://www.pornsocket.cc sexy girls bailey in a double penetration.xxx videos petite bigcock lover teen facialized.

jana 5 angka sebulan dengan ebay

Bukan lagi Rahsia. Isikan butiran dibawah 

Terima kasih langgan Newsletter!