Cara pantas untuk membeli Flexipack International secara dalam talian

Cara pantas untuk membeli Flexipack International secara dalam talian

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Masalah utama bagi penjual eBay yang tinggal di kawasan bukan bandar utama adalah bekalan Flexipack International dari Pos Malaysia.

Kebiasaannya pejabat pos Malaysia yang kecil tidak simpan stok yang banyak. Apabila ditanya ada stok ada ataupun  tidak, kebiasaannya jawapan adalah tidak.

Bukan semua orang yang menjual barang di luar negara tinggal di setiap daerah di Malaysia. Kalau tiada bekalan Flexipack International macam mana hendak hantar barang. Berita baik disini adalah anda boleh membelinya secara dalam talian.

Terdapat banyak produk Pos Malaysia yang boleh dibeli secara dalam talian untuk penghantaran ke luar negara mahupun untuk pasaran tempatan.

Boleh layari laman eziemall untuk membeli produk dari Pos Malaysia. Sekiranya belum ada akaun dengan laman ini, anda perlu membuka dengan klik pada Register seperti dibawah

Selepas mendaftar anda sudah boleh membeli produk. Pilih produk yang diperlukan. Dalam contoh ini Flexipack International Zone 2 Size XS dan juga Pos Daftar dibeli.

Masukkan berapa kuantiti yang diperlukan. Pastikan produk yang dibeli untuk penghantaran ke luar negara. Bukannya untuk penghantaran domestik. Ianya berbeza dan tidak sama.

Klik seperti gambar dibawah untuk membuat pembayaran. Boleh dibayar melalui sistem FPX ataupun perbankankan dalam talian.

Sekiranya sudah berjaya akan dapat nombor pesanan seperti dibawah

Tunggu sehingga barang yang dipesan sampai. Untuk pesanan ini, order pada hari Isnin petang. Dua hari kemudian iaitu hari Rabu sudah sampai.

Dengan adanya laman ini, tiada lagi masalah susah untuk mendapatkan stok bekalan Flexipack International.

Untuk dapatkan ilmu tentang cara-cara menjual di ebay dengan lebih advance sila klik pautan dibawah

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

LANGGAN NEWSLETTER

LANGGAN NEWSLETTER

Untuk tidak terlepas artikel dan promosi terbaru. Jangan risau kami juga tidak suka spam seperti anda.

 

Terima kasih langgan Newsletter!