Take a fresh look at your lifestyle.

mallu sex wet lesbo love tunnel.
porno deutsch
sex videos sexy babe are entertaining several dicks simultaneously.

5 Barang eBay Yang Terjual Menggunakan Flexipack International

Barang yang laku di eBay ramai penjual Malaysia gunakan Flexipack International. Walaupun pembeli dapat lambat ramai yang tidak kisah sebab harga yang dijual pun tidak tinggi.

Harga jualan bawah $20 USD banyak yang terjual dan pada mereka ini murah. Sama macam kebanyakan orang Malaysia yang beli barang bawah RM20 yang mana dianggap murah.

Kelebihan jual barang menggunakan Flexipack International ialah tak perlu buka akaun SSM. Beli sahaja di pejabat pos dan boleh hantar. Cuma banyak tempat yang tiada stok. Cara mudah ialah beli di Shopee ataupun laman Pos Malaysia.

Baca : Cara hantar barang guna Flexipack International

Perlu tanam di minda yang jual barang murah untung pun tidak tinggi. Tetapi ianya bagus untuk permulaan. Untuk tahu macam mana proses jual beli eBay bagi yang baru.

Ok sekarang mari kita lihat barang yang terjual di eBay gunakan kurier ni

1. Set kolagen

Barang laku di eBay dan hantar guna Flexipack International

Sudah 55 unit terjual dengan harga $21.99 USD. Tiada kos penghantaran dikenakan. Kos beli barang ini kurang RM10 di shopee tidak termasuk kos penghantaran. Anda boleh lihat dengan disini.

Jual balik dengan harga lebih RM90. Nampak tak kelebihan jual barang ke luar negara dari segi kadar tukaran matawang?

2. Berus gigi

Berus gigi yang mudah dihantar menggunakan Flexipack International

Berus gigi Sensodyne ni boleh dikatakan ada sahaja permintaan dari dulu lagi. Ramai yang cari jenis ni yang mana anda boleh lihat harganya di shopee.

Semasa artikel ini ditulis ada satu unit laku sejam yang lepas. Oh ye, ikut pemerhatian kami jika banyak klik, hasil jualan akan meningkat.

Bukan anda klik listing sendiri ye tetapi orang lain yang ramai dan berbeza klik. Ini ikut pengalaman kami.

3. Krim kecantikan

Harga barang yang anda boleh dapatkan tidak sampai RM20 di Shopee. Jual balik dengan harga berganda. Ada juga orang beli. Dan 3 unit terjual. Penjual ini kenakan caj penghantaran juga ye kepada pembeli iaitu sebanyak $6 USD.

4. Lada Putih

Harga di Shopee untuk 2 unit tidak sampai RM13. Jual balik sekali dengan kos penghantaran $23 USD. Ada barang laku masukkan kedalam Flexipack International kemudian hantar.

5. Acuan buat kuih

Bijak kan penjual ini. Orang lain jual satu tetapi dia gabungkan dan jual 2 sekali. Murah je alat buat kuih ni tak sampai RM10 untuk 2 jenis ni. Kalau malas nak pergi kedai buat kuih boleh beli di Shopee.

Akhir Kalam

Barang yang laku ni hanyalah sebahagian daripada penjual Malaysia yang sudah berjaya buat jualan. Teknik mudah sahaja dalam Panduan Export Mudah ada diterangkan cara nak cari barang untuk dijual.

Cuma kekurangannya ialah barang anda mesti ikut saiz plastik ataupun kotak yang disediakan. Jika barang berat 1 kg tetapi tidak muat masuk ke kotak maka tidak boleh digunakan. Alternatif lain ialah anda boleh gunakan BerkatPos.

Bagi yang mencari Flexipack International size XS boleh klik pautan dibawah

berkatpos.com/product/pos-malaysia-flexipack/

Jom ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitter dan Telegram RentasSempadan untuk mendapatkan info terkini. 

Anda mungkin juga berminat
Tinggalkan pesanan

Alamat email anda tidak akan disiarkan.

laura megan aka jody broder aka kinga scoszic analized on couch.http://www.pornsocket.cc sexy girls bailey in a double penetration.xxx videos petite bigcock lover teen facialized.

jana 5 angka sebulan dengan ebay

Bukan lagi Rahsia. Isikan butiran dibawah 

Terima kasih langgan Newsletter!