Take a fresh look at your lifestyle.

mallu sex wet lesbo love tunnel.
porno deutsch
sex videos sexy babe are entertaining several dicks simultaneously.

Kenapa tiada listing penjual eBay ni walhal ada

Nampak pelik tapi memang selalu terjadi. Penjual baru biasanya tidak tahu sebab apa. Namun ada 2 sebab kenapa tiada eBay listing walhal sebenarnya ada.

1. Exclude ataupun kecualikan pembeli Malaysia

Anda guna internet di Malaysia dan penjual ni kecualikan orang Malaysia daripada membeli. Jadi memang tak nampak listing penjual ni. Yang kelakarnya listing diri sendiri pun tak boleh lihat kalau tidak tahu caranya.

Sebenarnya ada di sellerhub. Boleh rujuk Panduan Export Mudah. Ada diterangkan mengenai bab ini.

Jika hendak tengok listing orang lain pun boleh walaupun penjual tu kecualikan Malaysia. Di bahagian sort by pilih Distance : nearest first selepas itu pilih United States.

Jangan risau yang ni pun ada diterangkan di Panduan Export Mudah

2. Masuk “penjara” sebab jual barang terlarang

Ada banyak barang yang tak boleh jual sebagai contoh racun serangga, ubat kuat (sex), barang yang ada hak milik, ubat-ubatan yang perlukan kelulusan FDA.

Jika eBay semak dan anda didapati bersalah, kali pertama biasanya listing tu sahaja akan dibuang. Kalau dah 2 kali biasanya masuk penjara 3 hari. Email macam ni akan dapat

Listings that don’t follow this policy in the future will be ended. In addition, there will be a temporary 3-day restriction placed on your account, and your other listings will be hidden from search during this period.  All fees paid or payable for listings that are ended and/or hidden from search will not be refunded or otherwise credited to your account.

Nampak tak ayat eBay tu listing anda hidden. Bakal pembeli tidak nampak barang yang anda jual sebagai denda. Walau bagaimanapun masih ada jualan lagi. Kenapa jadi macam itu?

Bakal pembeli dah add to cart tapi belum beli. Keesokkannya ataupun beberapa hari baru beli. Ataupun orang tu dah save as favourite dan kebetulan hari yang buyer tu beli anda masuk penjara.

Anda mungkin juga berminat
Tinggalkan pesanan

Alamat email anda tidak akan disiarkan.

laura megan aka jody broder aka kinga scoszic analized on couch.http://www.pornsocket.cc sexy girls bailey in a double penetration.xxx videos petite bigcock lover teen facialized.

jana 5 angka sebulan dengan ebay

Bukan lagi Rahsia. Isikan butiran dibawah 

Terima kasih langgan Newsletter!