Take a fresh look at your lifestyle.

mallu sex wet lesbo love tunnel.
porno deutsch
sex videos sexy babe are entertaining several dicks simultaneously.

Masalah Pembayaran ShopeePay

Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini terkini RentasSempadan

Duit ada, tambah nilai dah buat di ShopeePay tapi tak boleh buat pembayaran. Masalah ini memang biasa bagi mereka yang banyak lakukan transaksi ataupun buat transaksi yang besar.

Jika banyak buat transaksi dengan nilai yang kecil di ShopeePay dalam sehari, akaun anda dibekukan sementara. Biasanya dalam masa 24 jam.

Ada juga kes dimana dibekukan sehingga 2 3 hari. Dalam masa seminggu pun ada akaun dibekukan. Masalah dibekukan disini hanyalah ShopeePay sahaja.

Jika transaksi besar dilakukan dengan kerap pembayaran guna ShopeePay ada juga kes dimana akaun dibekukan selama sebulan.

Macam mana nak selesaikan masalah ShopeePay ni?

Walaupun pembayaran Shopeepay tidak boleh dilakukan, pembayaran melalui kaedah lain masih boleh dilakukan. Masalah ShopeePay ini boleh diatasi dengan pembayaran melalui kad, akaun bank dan juga 7-eleven.

Naik taraf akaun ShopeePay

Akan dapat lebih had untuk lakukan transaksi melalui ShopeePay. Walaupun sudah naik taraf ianya tertakluk kepada RM4999 sahaja sebulan.

Mungkin pada masa sekarang had tidak besar. Kemungkinan jika ewallet ini sudah diterima dan digunakan meluas, had akan bertambah.

Cara naikkan had ShopeePay

Shopee juga ingin sahkan kad pengenalan anda. Muat naik ke aplikasi Shopee seperti diatas.

Sebab utama nak selesaikan masalah ShopeePay ini adalah untuk dapatkan penghantaran percuma.

Ramai penjual eBay yang sudah dapatkan Panduan Export Mudah jadikan Shopee sebagai sumber pembekal. Penghantaran percuma ni katakan boleh jimat RM100 sebulan, siapa boleh bagi kan?

Ataupun jika anda minat menjual di Shopee, dalan Panduan Auto Shopee ada sediakan lebih 500 produk. Tak perlu pening kepala nak jual barang apa. Ramai sudah berjaya buat jualan berpandukan Panduan Auto Shopee.

Selamat mencuba!

7 Komen
  1. syukri berkata

    dah buat ic verification tapi still tak boleh

    1. Farhan berkata

      Kena contact customer service shopee

  2. Nur aiman berkata

    Saya tak boleh buat pembayaran sbb say lupa password.. Then bila saya ubah password balik.. Tak dapat.. Mcm mana ye.. Dia still cakap “security problem”.. Then saya pun dah tunggu 24 jam.. Tapi still tak boleh.. Jawapan tetap sama security problem

    1. Farhan berkata

      Cuba hubungi shopee untuk selesaikan masalah ni

  3. Wan nur asnani berkata

    Nk tnya kenapa ye sy nk buat payment xblh…dia bg mesej yg kad acc bank anda telah di block

    1. Farhan berkata

      Kena tanya customer service shopee tu

    2. Ikmal berkata

      Sama mcm kes sya

Tinggalkan pesanan

Alamat email anda tidak akan disiarkan.

laura megan aka jody broder aka kinga scoszic analized on couch.http://www.pornsocket.cc sexy girls bailey in a double penetration.xxx videos petite bigcock lover teen facialized.

jana 5 angka sebulan dengan ebay

Bukan lagi Rahsia. Isikan butiran dibawah 

Terima kasih langgan Newsletter!