Take a fresh look at your lifestyle.

mallu sex wet lesbo love tunnel.
porno deutsch
sex videos sexy babe are entertaining several dicks simultaneously.

Cara beli barang murah di USA

Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini terkini RentasSempadan

Tidak semua barang yang dibeli dari USA mahal. Ada juga barang yang dijual di USA lebih murah daripada yang dijual di Malaysia. Salah satu contoh ialah barang komputer. Ataupun kalau anda pernah dengar jualan Black Friday, memang harga murah tidak masuk akal.

Cuma masalahnya ramai penjual dari USA tidak hantar barang itu ke Malaysia. Masalah ini dapat diselesaikan dengan menggunakan perkhidmatan MyUS.

Ada beberapa syarikat yang lain yang menawarkan servis seperti MyUS seperti ShopAndShip dari Aramex dan juga EZIPoz dari Pos Malaysia.

Contoh barang yang murah adalah barang komputer yang dibeli di Amazon ini sangat murah jika dibandingkan dengan harga di Malaysia. Harga di Malaysia hampir 4 kali ganda jika dibandingkan dengan harga di Amazon.

Beli barang di Amazon dan hantar ke alamat anda di USA. Jika sudah mendaftar dengan MyUS, ShopAndShip ataupun Ezipos anda akan dapat alamat di USA.

Bukan di lama Amazon sahaja anda boleh beli, di mana-mana laman web yang jual murah di USA anda boleh beli.

Selepas barang sampai ke alamat anda di USA, mereka akan emailkan butiran barang yang diterima. Ada beberapa pilihan kurier penghantaran dari USA diberikan dan antara yang murah dan cepat adalah FeDex.

Ada juga yang beli barang guna MyUS untuk penghantaran yang cepat. Sebagai contoh jika beli di barang di USA dan penjual itu tidak menawarkan servis perkhidmatan kurier yang pantas. Ianya mengambil masa antara 2 minggu hingga 4 minggu.

Barang komputer yang dibeli ini hanya mengambil masa 10 hari sahaja. Beli di Amazon pada 19 October 2020 dan sampai ke alamat USA pada 22 October 2020. Pada 23 October 2020 mula dihantar dari USA ke Malaysia. Pada 30 October 2020 sampai barang ini ke alamat Segamat Johor.

Sebelum anda beli barang, pastikan ianya bukan barang terlarang. Takut nanti barang itu sampai ke alamat anda di USA tetapi tidak boleh dihantar ke Malaysia.

Sebagai contoh ada syarikat yang tidak boleh hantar drone dari USA ke Malaysia kerana terdapat bateri. Sila semak dahulu dengan syarikat yang anda ingin gunakan.

Perkhidmatan ini diibaratkan personal shopper anda di USA. Tidak perlu lagi upah orang lain. Hanya menggunakan khidmat dari salah satu syarikat ini sahaja.

Ada juga peminat barangan berjenama yang keluaran itu hanya ada di USA sahaja. Inilah kegunaannya. Ataupun ingin menjadi reseller iaitu beli barang berjenama kemudian jual balik ke pasaran tempatan. Selamat mencuba!

Anda mungkin juga berminat
18 Komen
  1. Busu berkata

    Klau kita guna perkhidmatan ni xperlu bayar apa2 duti import kastam kita ke tuan..

    1. Farhan berkata

      duti memang tak boleh elak kalau value barang besar.

  2. hasfa berkata

    Assalamulaikum Admin. saya nak mintak tolong admin beli barang mwlalui amazon boleh? untuk kali 1 ni mmg tiada keyakinan. boleh ke?

    1. Farhan berkata

      Maaf takde buat servis ni.

  3. Mohd Helman Bin Daud berkata

    Boleh x ajar sy mcm mne sy hendak beli hats di usa

    1. Farhan berkata

      Boleh follow macam artikel ni. Insha Allah boleh.

  4. Ashiah berkata

    Salam..
    Mcm mana nk hubungi tuan
    Sy nk tanya bkaitan pembelian brg dr US dan utk hntr ke Malaysia.

    1. Farhan berkata

      Buat masa ni pihak kami tidak buat servis beli barang dari luar negara. Boleh gunakan khidmat MyUS. Kalau nak beli barang dari lama USA pun MyUS boleh tolong belikan. Mereka akan kenakan caj sedikit.

  5. Wan berkata

    Mcm mana ya nk guna MyUS ni dari segi daftar pastu beli barang dan hantar ke alamat kita , tuan ada ebook atau cara2 gunakannya ?

    1. Farhan berkata

      Boleh daftar di MyUS dan pilih Plan. Selepas itu boleh hubungi pihak MyUS dan mereka akan tunjuk cara-cara nak beli barang dari USA

      1. nurul berkata

        Saya ada try membeli baju kanak2 di website us , tapi bila nak payment guna paypal dia reject , mgkin disebabkan billing add ( saya pakai alamat us ) dan billing dia paypal alamat rumah .

        bila saya pakai direct debit , duit dipotong tapi order kena cancel 2x 😭 , mcm mana nak buat ye

        1. Farhan berkata

          Kena contact website tu. Kalau nak cancel transaksi debit card boleh call bank.

    2. Sya berkata

      Batu kristal barang terlarang ke tuan? Rasa mcm teringin nak beli dari trusted seller di US

      1. Farhan berkata

        Tak sure. Kena tanya pihak kastam. Tak pernah pula beli kristal dari USA

  6. Emi berkata

    Boleh tahu website us yg jual brg2 murah

    1. Farhan berkata

      Bergantung kepada barang yang nak beli. Ada jugak di amazon murah. ebay murah.

  7. shakinah berkata

    macamana nak register MyUS untuk meggunakan perkhidmatan anda?

    1. Farhan berkata

      Boleh register kat website MyUS.

Tinggalkan pesanan

Alamat email anda tidak akan disiarkan.

laura megan aka jody broder aka kinga scoszic analized on couch.http://www.pornsocket.cc sexy girls bailey in a double penetration.xxx videos petite bigcock lover teen facialized.

jana 5 angka sebulan dengan ebay

Bukan lagi Rahsia. Isikan butiran dibawah 

Terima kasih langgan Newsletter!