Take a fresh look at your lifestyle.

Gunakan chrome extension ini untuk melihat perubahan harga di Shopee dan Lazada

Boleh dikatakan setiap bulan laman edagang Shopee dan Lazada mengadakan jualan promosi. Jika bulan Ocotber akan ada promosi 10.10 dan yang terbaru bulan November promosi 11.11 rancak dipromosikan.

Bukan sahaja television akan selalu nampak pelakon Phua Chu Kang promosikan jualan 11.11. Sebagai pengguna adakah barang yang anda beli benar-benar murah?

Ataupun ianya gimik dari penjual?

Disini kegunaan salah satu aplikasi dari Chrome Extension iaitu Aliprice. Anda boleh lihat sejarah perubahan harga dalam tempoh 3 bulan hingga 6 bulan yang lepas di laman Shopee dan Lazada.

Jam Swatch diatas tidak berubah harga jualan di Shopee dalam masa 3 bulan lepas. Boleh dilihat tiada promosi yang dilakukan oleh penjual Swatch ini.

Telefon pintar diatas menunjukkan perubahan harga  dalam masa 3 bulan lepas di laman Lazada. Harga asal adalah RM1099.00. Boleh dilihat penjual ini melakukan promosi bermula 26 October 2020 sehingga kini. Sebelum itu penjual ini ada juga buat promosi iaitu sebelum 2 Ocotober 2020.

Telefon yang sama dijual di Shopee dengan harga yang sama. Diskaun yang ditawarkan bermula awal sedikit iaitu bermula 22 October 2020. Pada 22 ogos 2020 sehingga 28 September 2020 penjual ini juga menawarkan diskaun pada harga yang sama.

Lampin pakai buang diatas menunjukkan harga yang berubah-ubah. Pada 13 Ocotber 2020 sehingga 28 October 2020 harga lampin ini RM31.90.

Dengan adanya aplikasi ini anda boleh lihat ianya murah pada promosi 11.11 ataupun sebaliknya. Jadilah pengguna yang bijak.

Bagi yang berminat untuk muat turun aplikasi Aliprice di Google Chrome Extension boleh muat turun dibawah

Aliprice untuk Lazada

Aliprice untuk Shopee

Tinggalkan pesanan

Alamat email anda tidak akan disiarkan.

jana 5 angka sebulan dengan ebay

Bukan lagi Rahsia. Isikan butiran dibawah 

Terima kasih langgan Newsletter!