Apa beza antara view dan watchers di eBay?

Apa beza antara view dan watchers di eBay?

Penjual baru di eBay biasanya keliru antara view dan watchers. Apa itu view? Apa itu watchers di eBay?ViewOrang yang tengok listing eBay anda. Mereka mungkin tengok sekali sahaja. WatchersMenunjukkan ada orang ataupun bakal pembeli yang suka ataupun favourite listing...

Siapa sangka barang biasa-biasa pun boleh hasilkan USD

Siapa sangka barang biasa-biasa pun boleh hasilkan USD

Terkejut memang terkejut barang-barang yang biasa tengok, biasa nampak namun boleh jana pendapatan. Dalam USD tu. Duit United Kingdom GBP pun boleh dapat. Duduk di Malaysia je tapi boleh laku barang-barang ni di luar negara.Siapa sangka dengan menjual barang-barang...

Platfrom Bonanza alternatif bagi penjual eBay

Platfrom Bonanza alternatif bagi penjual eBay

Dah buat banyak listing eBay? Apa kata cuba masuk ke platfrom Bonanza pula. Ianya percuma. Tiada bayaran yang dikenakan untuk mula menjual.Listing yang banyak di eBay itu boleh di eksport ke platform Bonanza. Perlu daftar dahulu kemudian link kan akaun eBay ke akaun...

Apa yang perlu tahu apabila refund pembeli di PayPal bukannya eBay

Apa yang perlu tahu apabila refund pembeli di PayPal bukannya eBay

Ada masanya apabila pembeli mahukan refund dan perlu cancel order. Tapi terdapat error dimana tidak boleh cancel order di eBay. Jadi apa yang perlu lakukan adalah pulangkan duit pembeli terus dari akaun PayPal anda kepada akaun PayPal pembeli tu.Untuk makluman jika...

Bagaimana virus covid19 ubah kurier untuk e-dagang

Bagaimana virus covid19 ubah kurier untuk e-dagang

Mangsa pertama virus covid19 ialah Pos Malaysia. Daripada menawarkan servis pos barang ke luar negara kepada hentikan perkhidmatan buat sementara waktu. Bila akan beroperasi kembali tidak pasti.Bermula dari bulan lepas iaitu pada 3 Ogos 2020, semua penghantaran ke...

Masalah gagal keluarkan duit dari PayPal

Masalah gagal keluarkan duit dari PayPal

Ada ketika jika nak keluarkan duit dari PayPal ke kad visa, akan keluar amaran seperti diatas. Tidak boleh diproses buat masa ini. Ini perkara biasa. Bila cuba sekali lagi pun ada masalah. Bila cuba kali ketiga pun keluar masalah yang sama. Solusinya biarakan...

Apa beza antara view dan watchers di eBay?

Apa beza antara view dan watchers di eBay?

Siapa sangka barang biasa-biasa pun boleh hasilkan USD

Siapa sangka barang biasa-biasa pun boleh hasilkan USD

Platfrom Bonanza alternatif bagi penjual eBay

Platfrom Bonanza alternatif bagi penjual eBay

Apa yang perlu tahu apabila refund pembeli di PayPal bukannya eBay

Apa yang perlu tahu apabila refund pembeli di PayPal bukannya eBay

Bagaimana virus covid19 ubah kurier untuk e-dagang

Bagaimana virus covid19 ubah kurier untuk e-dagang

Masalah gagal keluarkan duit dari PayPal

Masalah gagal keluarkan duit dari PayPal

Pening kepala orang lain jual murah di eBay?

Pening kepala orang lain jual murah di eBay?

Macam mana nak takluki jualan di eBay

Macam mana nak takluki jualan di eBay

Cadangan caj 20 sen untuk pembelian dalam talian

Cadangan caj 20 sen untuk pembelian dalam talian

Perasan tak kena cukai SST 6% untuk yuran eBay?

Perasan tak kena cukai SST 6% untuk yuran eBay?