Take a fresh look at your lifestyle.

mallu sex wet lesbo love tunnel.
porno deutsch
sex videos sexy babe are entertaining several dicks simultaneously.

Export Mudah

Strategi Jual Barang Tempatan Ke Pasaran Antarabangsa Pada Harga Berganda!

Income Lumayan & Stable

Waktu awal-awal buat Ebay dulu, income boleh dikatakan agak sendu... Maklumlah waktu tu masih lagi dalam fasa "try and error"... Tak nampak lagi produk apa yang ok, teknik apa yang ok dan sebagainya.

Tapi bila dah faham permainan dia macam mana, Alhamdulillah 4 ke 5 angka bersih setiap bulan tu stable je masuk. Dekat bawah ni saya nak tunjuk sikit antara bukti sale terkini.

Even tahun lepas waktu Covid tengah mengganas di seluruh dunia sekalipun, Alhamdulillah masih lagi masyukkk! 😋

Not bad la kan...Cukup la nak hidup selesa sikit... Dapat tampung belanja harian, dapat jalan-jalan hujung minggu, dapat beli aset dan dapat la nak menyimpan!.. Selain itu, kerja pun tak serabut dan tak rushing .. Just santai-santai je..hehe

Ramai Orang Tak Tahu..

Pernah tak korang terfikir, jual barang-barang yang biasa nampak dekat sekeliling kita ke pasaran antarabangsa pun boleh untung berganda-ganda.

Sebenarnya betul.. Terdapat segelintir "underground seller" yang dah kaut keuntungan besar melalui bisnes macam ni selama bertahun-tahun sambil tersenyum.

Salah seorang daripada mereka adalah saya

Saya Farhan dan yang lagi sorang tu adalah kawan saya, Fazley.. Kami berdua dah 5 tahun buat bisnes ni secara fulltime.. Saya based dekat Segamat dan Fazley pulak dekat Pasir Gudang... Masing-masing ada office dan staff sendiri!

Selama beberapa tahun ni , kami cuma fokus jual produk-produk yang boleh didapati di sekeliling kita (pasaran tempatan) ke pasaran antarabangsa melalui platform Ebay.

Hasilnya Alhamdulillah..Kami bukan sahaja boleh maintain income bersih 4-5 angka sebulan sejak hujung 2014, bahkan mampu jugak beli rumah, kereta, settle PTPTN, renovate rumah, settle kereta wife dan banyak lagi menggunakan duit bisnes Ebay.

Kenapa "Mudah" ?

Actually ada banyak cara nak jual produk dekat Ebay... Ada yang dropship produk China, ada yang jual produk berasaskan servis macam printing tshirt / mug, ada yang jual produk keluaran sendiri dan ada jugak yang jual produk tempatan.

Untuk saya , saya prefer jual barang yang senang nak dapat dekat pasaran tempatan je... Mudah!... Barang ada depan mata dan kita dapat monitor kualiti barang dan packaging!

Kalau dropship barang China, susah kita nak control sebab barang takde depan mata... Kalau buat servis pulak, banyak kerja... So yang paling mudah, jual je barang yang senang nak dapat dekat kedai... Buat ape nak pening-pening...😅

Farhan speedmart

Rahsia Kita-Kita Je!

Sebelum ni memang ramai yang tanya saya "Bro, ko kerja apa?".. Diaorg pelik agaknya tengok saya santai-santai setiap hari... Hujung minggu pulak, mesti hilang!.. Balik kampung la, jalan sana sini... Memang itu lah rutin saya sekarang.

Untuk tak pening-pening, saya jawab je "aku jual barang online"... Malas pulak saya nak terangkan panjang lebar... Saya lebih selesa orang tak tau saya buat apa... Better low profile je bam...Rahsia... Rahsia... Rahsia.. hehe.

Anyway beberapa bulan lepas ,ada seorang brader ni berjaya mengubah persepsi saya.. Lepas sembang beberapa kali dekat mapler, barulah saya sedar betapa saya perlu berkongsi ilmu dengan yang lain lebih-lebih lagi dalam keadaan ekonomi macam sekarang!

Bila dah sedar tu, saya terus jumpa kawan saya Fazley dan berbincang... Akhirnya kami berdua bersetuju unutk dedahkan "rahsia" bisnes Ebay kami kepada umum.. Maka terhasillah satu panduan yang diberi nama Export Mudah!

Export Mudah Troli

Giliran Korang Pulak!

Sekarang ni apa perasaan korang lepas dah tau jual produk tempatan pun boleh untung besar? Mesti teruja sakan kan? Saya faham perasaan korang sebab saya dulu pun macam tu jugak.

Anyway saya kene berterus terang dengan korang...Bisnes ni tak semudah yang disangkakan... Hakikatnya, ramai yang cuba-cuba buat sebelum ni dah pun gulung tikar...Ada yang hasil sendu dan ada jugak yang tak dapat hasil langsung!

Actually, untuk dapatkan hasil yang lumayan, nak tak nak korang kene jugak dapatkan ilmu yang betul...Ilmu yang betul ni la yang usah palyer-player lama nak dedahkan.

Cuma korang sekarang bernasib baik sebab saya dan Fazley dan insof dan dah sedia untuk ajar korang A to Z macam mana cara yang betul untuk berbisnes di Ebay.

Ini Yang Korang Akan Belajar

Baiklah, sekarang saya akan tunjuk korang satu persatu apa yang korang bakal belajar dalam Panduan Export Mudah

2021-07-01_12-01-35

PART 1

1) PENGENALAN

Untuk permulaan, korang akan diajar tentang perkara-perkara asas yang berkaitan
denqan eBay... Antaranya adalah:

  • Cara nak gunakan eBook Export Mudah

  • Pendahuluan

  • Pengenalan eBay & Payoneer

  • Syarat-syarat dan keperluan untuk buka akaun eBay & Payoneer

  • Cara daftar akaun eBay & Payoneer bagi akaun baru

  • Cara untuk daftar dan linkkan akaun Payoneer dengan eBay bagi yang gunakan PayPal sebelum ni

  • Cara selesaikan masalah akaun kena suspend selepas register akaun eBay sebagai seller

2021-07-01_12-01-35

PART 2

2) MINDSET YANG BETUL DAN LARANGAN JUAL PRODUK DI EBAY

untuk long term korang kena setkan ni dalam minda

  • eBay vs Shopee & Lazada

  • Dropshipping

  • Mindset buat duit dengan eBay

  • Jangan jual barang ni di eBay

2021-07-01_12-01-35

PART 3

3) KURIER

Ni yang ramai hadapai masalah waktu Covid19 nak hantar barang ke luar negara. Senang je caranya

  • Senarai kurier untuk hantar barang ke luar negara

2021-07-01_12-01-35

PART 4

4) CARA KIRA UNTUNG DAN CARI PRODUK YANG LAKU DI EBAY

Berpuluh ribu produk laku kat eBay dengan teknik ni. Seller Malaysia tu yang jual. Korang just perlu pilih produk mana yang margin keuntungan tinggi

  • Cara kira untung eBay dengan excel

  • Spy Produk laku secara percuma

  • Spy seller lain jual apa di ebay

  • Spy produk laku guna terapeak

  • Spy produk laku guna Shelftrend

  • Strategi Pemilihan produk bagi beginner

  • Strategi pemilihan produk long term

2021-07-01_12-01-35

PART 5

5) LISTING PRODUK DAN PROSES ORDER

Dah pilih produk then korang list pula barang tu di eBay. Nak semak butiran buyer pun ada ditunjukkan

  • Listing barang di eBay

  • Pengurusan order eBay

  • Cara bungkus dan Pos Barang

2021-07-01_12-01-35

PART 6

6) WITHDRAW DUIT

Dah laku barang sekarang masa nak keluarkan duit dari USD ke Ringgit Malaysia. Ke bank tempatan ye.

  • Cara keluarkan sales ebay ke Payoneer dan akaun bank

2021-07-01_12-01-35

PART 7

7) TROUBLESHOOT

Berniaga di Ebay tak sentiasa mudah...Adakalanya, beberapa masalah akan timbul
jugak tanpa kita duga...Dalam bab ini saya akan kongsikan kepada korang tentang
cara-cara untuk handle masalah-masalah tersebut.

  • Sellerhub ataupun dashboard eBay

  • Out-of-stock option

  • Strategi keuntungan berganda

  • Cara naikkan selling limit

  • Hubungi eBay

  • Cancel order

  • Revise negative feedback

2021-07-01_12-01-35

PART 8

8) TIPS & TRICK

last sekali saya turut kongsikan beberapa tips dan tricks yang korang mungkin perlukan bila dah buat bisnes eBay nanti...Antaranya adalah:

  • Buat invoice di PayPal

  • Pengurusan order guna Singapore Post

  • Pengurusan order guna DHL Express

  • Cara beli rumah dan kereta guna hasil eBay

  • Support

  • Penutup

* Panduan ini adalah dalam bentuk Ebook yang mana korang perlu login untuk baca

Buat Pilihan Sekarang!

Baiklah sembang banyak pun tak guna...Sebelum saya ubah fikiran jadi underground semula atau naikkan harga, better korang bertindak sekarang!

Dapatkan diskaun 50% dengan menggunakan Coupon Code

SUPPORTPEOPLE”
# Ebook akan di update dari masa ke semasa ikut situasi / keperluan selagimana jualan masih dibuka.
# Akses ebook akan dihantar serta merta secara automatik menerusi email sebaik sahaja bayaran dibuat.
# Tarikh Bengkel akan dibuat ikut kelapangan admin. Tarikh akan dimaklumkan di atas dan di support group dari masa ke semasa.

Pilihan Di Tangan Korang...

Now cuba tanya diri masing-masing pulak...Yang mana satu jadi pilihan korang :

  • Nak berterusan duit gaji ngam-ngam paras hidung setiap bulan ?
  • Nak berterusan pinjam duit orang or duit raya anak time sesak?
  • Nak berterusan telan ayaq lioq tengok kejayaan orang lain?
  • Nak berterusan jadi kuli batak boss yang tak pernah nak hargai penat lelah korang ?
  • Nak berterusan harap bantuan kerajaan dan ehsan orang lain ?

ATAU

Korang korbankan sedikit duit, masa dan tenaga untuk belajar buat bisnes Ebay supaya satu hari nanti korang :

  • Tak perlu risau lagi pasal duit
  • Tak perlu meminjam sana sini dan mengharao belas ehsan orang
  • Tak perlu lagi bekerja dengan orang…Korang pulak jadi boss
  • Dapat kumpul aset, melancong dan sebagainya macam orang lain yang korang cemburu sebelum ni
  • Dan yang paling penting dapat bantu orang tersayang disekeliling kita dan jugak mereka yang memerlukan

Seronok kan kalau dapat macam tu... Insyallah kalau korang sanggup berkorban dan berusaha, semua yang saya sebut kat atas tu bukan sesuatu yang mustahil...Saya dah laluinya sebelum nie...

AMARAN

Sebelum buat sebarang bayaran, pastikan korang faham bahawa pakej yang saya sediakan dekat atas tu BUKAN sesuai untuk semua orang... Mereka-mereka yang dibawah ni, tolong jangan buat sebarang pembelian :

  • Dah expert buat Ebay
  • Prefer jual barang China secara dropship
  • Malas nak study panduan dan malas nak buat macam yang di ajar
  • Hari ni beli panduan, esok terus nak untung besar!

Maaf, panduan ni bukan untuk korang!...Hanya mereka yang memenuhi kriteria di bawah saja yang layak untuk dapatkannya :

  • Zero pasal ebay atau masih belum konsisten
  • Prefer jual barang yang ada depan mata (produk tempatan)
  • Rajin berusaha
  • Sabar serta konsisten buat apa yang diajar hingga dapat tuai hasil

Soalan Lazim (FAQ)

Pastikan korang baca dulu soalan lazim di bawah sebelum membuat sebarang pembelian untuk mengelakkan sebarang masalah di kemudian hari.

Export Mudah nie sebenarnya apa?

Export Mudah ini adalah panduan yang memfokuskan tentang cara-cara jual produk tempatan ke international market menerusi marketplace Ebay.

Adakah tenik sesuai untuk newbie macam saya?

InsyAllah…Apa yang saya ajar memang dari basic…Bukan terus ajar level advance

Ada kos lain tak selain kena beli panduan ini

Korang boleh start bisnes Ebay dengan kos yang paling minima iaitu serendah RM50 ataupun tiada modal langsung…Bergantung kepada barang yang nak jual.

Saya sekarang makan gaji...Adakah bisnes macam ni sesuai untuk saya buat secara part time?

Ya tentu sekali…Bisnes ni korang boleh buat pada malam hari saja…Tak perlu ganggu masa kerja masing-masing.

Adakah anda boleh jamin saya pasti akan berjaya?

Well…Soalan ni dah “salah” sebenarnya… Hanya Allah SWT sahaja yang dapat menjamin rezeki…Panduan ni hanya ikhtiar sahaja…Hope korang faham hakikat penting ni.

Adakah saya akan dibantu untuk buat semua yang diajar?

Tidak…Saya cuma sediakan panduan dan support group sahaja…Korang kene belajar dari panduan, dan kalau ada tak faham, boleh tanya di support group. Team saya tak bantu “buatkan” untuk korang!…Korang kena buat sendiri untuk bisnes masing-masing.

Macam mana cara nak dapatkan pandun ni?

Korang boleh klik pada button “BELI SEKARANG” yang ada di halaman ni, kemudian ikut arahan untuk buat pembayaran.

Bila saya akan dapat panduan ni bila dah bayar?

Korang akan dapat akses panduan (ebook) yang dibeli serta merta secara automatik selepas bayaran dibuat…Mkalumat akses dihantar menerusi email.

Bila tarikah Bengkel diadakan?

Tarikh Bengkel akan dimaklumkan dari masa ke semasa di support group…Selain itu, team saya jugak akan menghubungi anda untuk pengesahan kehadiran.
Bengkel akan diadakan mengikut kelapangan tenaga pengajar.

Saya nak dapatkan ebook sahaja dulu...Boleh tak kalau lepas tu saya nak upgrade ke pakej Bengkel?

Boleh…Anda boleh dapatkan diskaun sebanyak RM100 menggunakan coupon code EM100E2BC

Ada jaminan refund tak?

Ya ada dengan syarat korang harus tunjukkan dulu bukti yang korang telah buat segala yang diajar dalam panduan
Refund hanya untuk Ebook sahaja…Tiada refund untuk pakej Bengkel dan juga Coaching
Jaminan refund adalah tertaklum kepada terma & syarat yang telah ditetapkan oleh pihak JVWarrior kerana panduan ini dijual menggunakan sistem mereka.

laura megan aka jody broder aka kinga scoszic analized on couch.http://www.pornsocket.cc sexy girls bailey in a double penetration.xxx videos petite bigcock lover teen facialized.